Nettan Keller & Sofie Schedin     
 

Medicinsk fotvård i Timrå

Angående CORONA
Jag håller öppet som vanligt men ber dig komma på den bokade tiden och inte för tidigt. Jag vill hjälpa alla känna trygghet och slippa träffas inne på kliniken. Jag erbjuder bord och stolar utanför kliniken där man kan vänta på sin tur alt. sitta kvar i bilen. Du erbjuds sprita händerna så mycket du vill när du är på ditt besök här.  Du får också sitta bakom en skärm under behandlingen för ökad trygghet. Bild och filmklipp finns här på hemsidan om detta.

Vi måste hjälpas åt att inte sprida smitta så kom inte om du är förkyld!!!!  Det är OK att avboka samma dag via telefon under CORONA perioden. Annars gäller som vanligt 24 timmars regeln.

Jag kommer ha stängt vid minsta misstanke om personliga symptom och kontaktar då dig som har bokad tid via telefon.

Nya tidboken lanserades 16 juli och finns tillgänglig här via knappen nedan och under "Tidsbokning"
Bokadirekt är borta och utbytt till denna bokningstjänst istället. 


Njut av din behandling i härlig miljö och med hög kvalitéFör dig som har problem med återkommande nageltrång så finns det flera olika sätt att korrigera dessa problem. Den senaste metoden är Onyfix. Jobbar också mycket med Podofix, en annan mycket effektiv metod.Detta kan lösa dina problem. Personligt tillverkad silikon avlastning (ortos) 


Vid återkommande liktorns problem mellan tår, tåspetsar mm mm


Nyttja din friskvårdspeng med fotvård, fotmassage, underbensmassage via Actiway


Klicka på röda "Actiway" länken ovan 

Planera din fotvård i god tid.


Tider finns alltid uppe via länken till tidboken här på hemsidan minst 4 månader framåt. Det är OK att boka flera tider långt i förväg för att vara säker på få tid när man vill ha. 


Dock är det ej OK att boka flera tider i närtid för att gardera sig och sedan avboka den ena sent. 

Den professionella fotvårdsserien PEDICARE används i fotvårdsbehandlingarna på kliniken och har blivit en väldigt uppskattad produkt. En prisvärd och mycket bra produkt som är värd att prövas!